RSS

Συμβουλές για καλοσχηματισμένα φρύδια

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα πιο χρήσιμα κόλπα στο μακιγιάζ. Πολλές γυναίκες παραβλέπουνε τα φρύδια τους, ή μερικές φορές ακόμη χειρότερα τα βγάζουν υπερβολικά. Τα φρύδια πλαισιώνουν ως κορνίζα το μάτια μας και μπορούν να κολακέψουν ή να χαλάσουν την συνολική εικόνα του προσώπου μας. Αξίζει λοιπόν να προσέξουμε την εμφάνιση και το σχήμα των φρυδιών μας.

Η καλύτερη στιγμή για να βγάλετε τα φρύδια σας είναι μετά από ένα μπάνιο ή ντους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε μια ζεστή, υγρή πετσέτα για να ανοίξετε τους πόρους, ώστε η αφαίρεση των φρυδιών να είναι πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Θυμηθείτε να αφαιρείτε τις τρίχες κατά τη φορά που μεγαλώνουν.

7 συνηθισμένα λάθη και πώς να τα αποφύγετε.

Σχεδόν καθόλου βγάλσιμο. Φρύδια απεριποίητα με την περιοχή κάτω από το τόξο γεμάτο τριχούλες είναι σαφέστατα από τα σημεία που χαλάνε την συνολική εικόνα του προσώπου σας. Κάντε το συνήθεια να τις αφαιρείτε μια με δύο φορές την εβδομάδα.
Πολύ λεπτά φρύδια και άκρες. Δημιουργούν αφύσικη και σκληρή εικόνα και προσθέτουν χρόνια. Για να έχετε φυσικό αποτέλεσμα, μην αλλάζετε το σχήμα στην πάνω φυσική γραμμή των φρυδιών. Αφαιρέστε ή αποχρωματίστε μόνο τις ανεπιθύμητες τρίχες. Αν έχετε ήδη λεπτά φρύδια προσπαθήστε σταδιακά να τα πυκνώσετε ή διορθώστε τα διακριτικά με ένα μολύβι φρυδιών ή με μια ματ σκιά για τα μάτια στο χρώμα των φρυδιών σας
Αφαίρεση πολλών τριχών κάτω από το τόξο. Προσπαθήστε να μην τονίσετε υπερβολικά το τόξο των φρυδιών. Το ιδανικό είναι: πιο χαμηλό στις εσωτερικές άκρες κοντά στη μύτη, πιο ψηλό στην κορυφή του τόξου και πιο λεπτό στις άκρες ώστε να σχηματίζει ένα τρίγωνο ή τόξο.
Αφαίρεση πολλών τριχών ανάμεσα στα φρύδια. Κάντε το τεστ με το μολύβι: κρατήστε ένα μολύβι κάθετα δίπλα στη μύτη σας. Αυτό είναι το σημείο από το οποίο θα πρέπει θα ξεκινάει το φρύδι σας. Στη συνέχεια, μετακινείστε το μολύβι προς την εξωτερική γωνία του ματιού σας κρατώντας τη μία άκρη δίπλα στο ρουθούνι σας. Εκεί θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας.
Αφαίρεση πολλών τριχών μέσα από τον κορμό των φρυδιών. Μην αφαιρείτε τρίχες από τον κορμό του φρυδιού γιατί θα δημιουργήσετε κενά. Ψαλιδίστε αν χρειάζετε τις ατίθασες τρίχες με ένα ψαλιδάκι για τα νύχια. Αν έχετε κενές περιοχές γεμίστε τις με μολύβι ματιών ή με μια ματ σκιά για τα μάτια στο χρώμα των φρυδιών σας. Επιλέξτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση.
Δημιουργία ενός σχήματος που δεν δείχνει φυσικό. Εμπιστευθείτε καλύτερα έναν επαγγελματία για να σχεδιάσει τα φρύδια σας και εσείς μετά αφαιρείτε απλώς τις τρίχες που χρειάζεται για να διατηρήσετε το σχήμα αυτό. Αν θέλετε να το επιχειρήσετε μόνες σας διαβάστε το άρθρο για το σωστό σχήμα φρυδιών ανάλογα με το πρόσωπο.

Προσοχή! Η υπερβολική αφαίρεση μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS