RSS

Η Τεχνική της Φωτοσκίασης.

'Οταν έχεις λίγο παραπάνω χρόνο για το μακιγιάζ σου και  θέλεις να γίνεις ακόμα πιο κούκλα χρησιμοποίησε το μυστικό όλων των makeup artist, την φωτοσκίαση.
Η βασική αρχή της φωτοσκίασης είναι ότι το σκούρο χρωμα μικραίνει και "σπρώχνει" την περιοχή προς τα πίσω ενώ τα ανοιχτά χρώματα μεγαλώνουν μια περιοχή και την φέρνουν πιο μπροστά.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω όποια περιοχή θελουμε να μικρύνουμε πχ πλαινά της μύτης, βάζουμε ένα με δύο τόνους makeup πιο σκούρο ενώ επιφάνειες που θέλουμε να φέρουμε πιο μποροστά όπως πχ τα ζυγωματικά χρησιμοποιούμε πιο φωτεινή, ανοιχτόχρωμη σκίαση.
Βασικό για σωστό αποτέλεσμα πέρα από την σωστή επιλογή των σημείων που πρέπει να φωτίσουμε ή να σκιάσουμε είναι το σταδιακό σβήσιμο των χρωμάτων ώστε το μακιγιάζ να φαίνεται σχεδόν ομοιόμορφο χωρίς ορατές γραμμές.
Δες σε video την τεχνική φωτοσκιάσεων βήμα βήμα, μαζί με μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές, από τον δάσκαλο μακιγιάζ Breza Stavro, σε συνάντηση επαγγελματιών makeup artist στη Θεσσαλονίκη.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

Nails Art Design Greece είπε...

Πάρα πολύ ωραίο και χρήσιμο ποστ .Σίγουρα υα το δοκιμάσω.nailsartgr.blogspot.gr/

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΦΥΓΜΟΣ είπε...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ MAKE-UP ARTIST ΣΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών «Seventeen», διοργανώνουν στις 21 και 22 Ιανουαρίου τρία (3) ειδικά 3ώρα σεμινάρια ομορφιάς, με τη βοήθεια των ταλαντούχων Make-up Artists της «Seventeen», στα οποία οι σπουδάστριες Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά για την περιποίηση του προσώπου και για ένα τέλειο μακιγιάζ με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε 2 κύκλους, και οι σπουδάστριες που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τέχνη της ομορφιάς, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να ανακαλύψουν μικρά μυστικά και συμβουλές, έτσι ώστε το μακιγιάζ που θα επιμελούνται, να παραμένει φρέσκο και αψεγάδιαστο -αναδεικνύοντας την ομορφιά- όλο το 24ωρο.

e-mail: glyfsec@xinis.com
Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
ΤΗΛ:. 2109640117, 2109604783