RSS

Αποκριάτικο μακιγιάζ "Τίγρης"

Βήμα 1: Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή ένα πινέλο χρωματίστε με άσπρη χρώμα όλο το πρώσωπο.

Βήμα 2: Με ένα πινέλο βάψτε με ένα σκούρο κίτρινο/ πορτοκαλί τις περιοχές γύρω από τα μάτια, τα μάγουλα, το μέτωπο και το πηγούνι όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Βήμα 3: Με ένα πινέλο και μαύρο χρώμα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μαύρο μολύβι ματιών)τονίστε έντονα τα μάτια, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διπλή γραμμή της εξωτερικής γωνίας (δείτε φώτο)τονίζοντας και τις δύο γωνίες των ματιών. Βάψτε ένα στρογγυλεμένο τρίγωνο κάτω από τη μύτη και ένα τρίγωνο στο κάτω μέρος του άνω χείλους - συνδέστε των δύο αυτά τρίγωνα με μία γραμμή. Βάψτε μαύρο όλο το κάτω χείλος.

Βήμα 4: Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο ζωγραφίστε τρεις γραμμές από τελείες και στις δύο πλευρές του τριγώνου στην βάση της μύτης, όπως φαίνεται στην εικόνα. Βάψτε επίσης τις γωνίες του στόματος με μικρές πινελιές για να κάνετε το στόμα μεγαλύτερο Κάντε το ίδιο και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγες μαύρες γραμμές για το πηγούνι για να δώσετε την αίσθηση του τριχώματος. Βάψτε την άκρη της μύτης με ελαφρύ ροζ χρώμα.

Βήμα 5: Χρησιμοποιώντας την εικόνα για καθοδήγηση ζωγραφίστε στο υπόλοιπο πρόσωπο πολλές λεπτές πινελιές με φορά προς την άκρη του προσώπου.

Βήμα 6: Επαναλάβετε τις πινελιές και στο υπόλοιπο μισό του προσώπου.

Αυτό ήταν! Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε πιο απλό ή να πειραματιστείτε βάζοντας την δική σας φαντασία! Καλή διασκέδαση!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS