RSS

Αποκριάτικο Μακιγιάζ- Σκυλάκι.

Βήμα 1: Με ένα σπόγγο βάψτε ολόκληρο το πρόσωπο και τα χείλη με ανοιχτό καφέ.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο για να βάψετε καφέ την περιοχή γύρω από το ένα μάτι. Μπορείτε να δώσετε την αίσθηση τριχώματος εάν κάνετε την περιφέρεια του κύκλου ακανόνιστη και με έντονες μικρές γραμμές τριγύρω. Χρωματίστε καφέ την άκρη της μύτης.

Βήμα 3: Απλώστε με σφουγγάρι λίγο καφέ κάτω από τη μύτη προς τα κάτω μέχρι το άνω χείλος. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε μία καφέ κάθετη γραμμή κάτω από τη μύτη και φτάστε μέχρι το άνω χείλος.

Βήμα 4: Βάψτε δύο ακόμα «μπαλώματα» ένα για το μέτωπο και ένα στην πλευρά του μάγουλου.

Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να ζωγραφίσετε καφέ κουκκίδες και στις δύο πλευρές της κάθετης γραμμής κάτω από τη μύτη. Με ένα σφουγγάρι, μουτζουρώστε το καφέ στο κάτω χείλος προς τα κάτω μέχρι το πηγούνι. Αυτό θα δώσει μια αίσθηση στην περιοχή που θα ζωγραφίσετε τη γλώσσα.

Βήμα 6: Χρησιμοποίησε ανοιχτό ροζ να διαγράψετε μια γλώσσα από την κορυφή του κάτω χείλος προς τα κάτω μέχρι το πηγούνι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο κάντε μια κόκκινη γραμμή κάτω από το κέντρο της γλώσσας και λίγο στα πλαινά.
Αν και είναι σχετικά εύκολο να πετύχετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ καλύτερα κάντε ένα δοκιμαστικό κάποια άλλη στιγμή που έχετε χρόνο για να εξοικοιωθείτε με την διαδικασία. Καλή διασκέδαση!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS